Mini Camping 'de Hanze'

rust en ruimte

Welkom op onze website! 

 

Mini Camping 'de Hanze'

 

 

Wij zijn een SVR ( stichting vrije receatie) mini camping gelegen in Flevoland in de driehoek van de gezellige oude Hanzesteden Kampen, Elburg en het jongere Dronten. Deze zijn  goed te doen met de fiets. Verder zult u zich verbazen wat de omgeving u te bieden heeft.

  

 

Marcel en Ineke heten U van harte welkom.

Op onze minicamping 'de Hanze' zijn 15 ruime plekken. Ook zijn er voldoende verharde campersplaatsen. Er is voldoende gelegenheid om u op te frissen. Aanwezig  zijn, eenvoudige  ruimtes met douche/wastafel en toilet waarvan 1  ruimte is gedacht aan de alle kleinste onderons. Er is daar een aankleedkussen aanwezig. Zeep om je handen te wassen en toiletpapier aanwezig. Schoonmaken en aanvullen gebeurd  iedere dag.

In de omgeving ligt het Roggebotsebos. Hier kunt u heerlijk door de natuur  fietsen en of wandelen met goed aangelegde paden. Voor kinderen is er een kabouterbos met een leuke kabouterwandelroute. Maar ook daarbuiten is de natuur prachtig. Houd u meer van water dan fiets u langs het IJsselmeer. Langs het water tussen Kampen en Elburg vind u kleine strandjes waar u even kunt uitrusten.

En natuurlijk zitten wij op Facebook gewoon minicamping 'de Hanze' opzoeken en als liefste ook nog liken natuurlijk.

Honden/katten zijn welkom. Aangelijnd.

Het gebeurd met regelmaat dat na het bezoek van een hond(en) uitwerpselen op de camping liggen. Niet zo prettig en een ergernis voor andere campinggasten en wij als campingeigenaars. Daarom worden honden buiten het terrein uitgelaten. Ook kleine honden. Toch een ongelukje op de camping/erf, even opruimen, Dank u!

 

 

 

  

 

 Minicamping 'de Hanze' is geopend van 1 april tot 1 november.