Mini Camping 'de Hanze'

rust en ruimte

Welkom op onze website! 

 De bereikbaarhid van onze camping in de periode 30 April tot en met 17 Mei gaat via de Elburgerweg N309 dit vanwege het feit dat de weg Kampen-Dronten (N307) opnieuw word geasfalteerd, voor Fietsen in de omgeving zijn er geen belemmeringen, voor vragen over de te volgen route zijn wij altijd bereikbaar op onze vermelde telefoonnummers

Mini Camping 'de Hanze'

 

 

 

Wij zijn een SVR ( stichting vrije receatie) mini camping gelegen in Flevoland in de driehoek van de gezellige oude Hanzesteden Kampen, Elburg en het jongere Dronten. Deze zijn  goed te doen met de fiets. Verder zult U zich verbazen wat de omgeving u te bieden heeft.

  

 

Marcel en Ineke heten U van harte welkom.

Op onze minicamping 'de Hanze' zijn 15 ruime plekken. Ook zijn er voldoende verharde campersplaatsen. Er is voldoende gelegenheid om u op te frissen. Aanwezig  zijn, eenvoudige  ruimtes met douche/wastafel en toilet waarvan 1  ruimte is gedacht aan de alle kleinste onderons. Er is daar een aankleedkussen aanwezig. Zeep om je handen te wassen en toiletpapier aanwezig.

In de omgeving ligt het Roggebotsebos. Hier kunt u heerlijk door de natuur  fietsen en of wandelen met goed aangelegde paden. Voor kinderen is er een kabouterbos met een leuke kabouterwandelroute. Maar ook daarbuiten is de natuur prachtig. Houd u meer van water dan fietst u langs het Veluwemeer. Langs het water tussen Kampen en Elburg vind u kleine strandjes waar u even kunt uitrusten.

En natuurlijk zitten wij op Facebook gewoon minicamping 'de Hanze' opzoeken en als liefste ook nog liken natuurlijk.

 

 

 

 

 

  

 

 Minicamping 'de Hanze' is geopend van 1 april tot 1 november.