Mini Camping 'de Hanze'

rust en ruimte

Mini Camping 'de Hanze'

 

 Op een voormalig akkerbouwbedrijf zijn wij Marcel en Ineke,  gestart met een Mini Camping op een terrein achter de bestaande bebouwing met een oppervlakte van 5000 vierkante meter.

Landelijk gelegen op een door bomen en struiken omgegeven terrein, in de driehoek Kampen, Elburg en Dronten deze zijn goed te doen binnen een bereik van 10 km.  De camping is overzichtelijk en ligt achter de gebouwen. De weg is vanaf de camping niet zichtbaar.

Wij hebben plek voor caravan en camper ( eventueel verhard) 

De  kampeermiddelen worden in één lijn met de achterkant langs de singel ( begroeiing) geplaats.

Wij zijn voorzien  van een gezellige ontvangst/recreatieruimte. Aan de voorzijde een leuk terras met picknick banken, zie foto. Binnen staan boeken om te ruilen of meenemen, folders met uitjes van de omgeving. Fietskaart van Flevoland. Voor de elektrische fietsen hebben wij een overkapping met laadmogelijkheden.

Voldoende stroomaansluitingen apart gezekerd ( 10 amp) met aard lek bij de prijs inbegrepen.

Krijg u bezoek geef dan door dat zij niet met de auto de camping oprijden. Deze worden geplaats op het parkeer gedeelte en gaan te voet verder.

De camping is AUTO is auto vrij.  U kunt Uw auto parkeren (verhard) op maximaal 50 meter afstand, na het installeren van uw kampeermiddel op de verharde plaats.

Gratis Wifi aanwezig.

En natuurlijk hebben wij een jeu de boules baan met eventueel een speel set in bruikleen.

Voor de allerkleinsten zijn een skelter en traptrekkers, pingpongtafel met badjes en pingpongballetjes, basketbalnet + basketbal aanwezig.

Een hond is welkom, aangelijnd en worden buiten het terrein uitgelaten. Bij een ongelukje worden de uitwerpselen zelf opgeruimd, maximaal 2 honden per kampeerplek.

Er is een overdekte fietsenstalling aanwezig met voldoende stroomaansluitingen om uw elektrische fiets op te laden, mogelijkheid voor laden van de elektrische auto 10,00 euro per sessie. (vraag even naar de mogelijkheden)

In het Roggebotsebos (om de hoek) 1.5 km  ligt een mooie ATB route van ongeveer 20 kilometer, een pannenkoekenrestaurant, fietsmogelijkheden en wandelen met de hond.

Sportvissers kunnen op diverse plekken in de buurt goed terecht, wij weten nog wel een paar leuke stekjes.

Interessante links:

Visitflevoland.nl. Uit in Kampen, Elburg  enz enz.

 Dronten geeft je de ruimte