Mini Camping 'de Hanze'

rust en ruimte

Contact: mini camping 'de Hanze'
 

Marcel en Ineke

Oudebosweg 9

8251 RC Dronten

tel 0321 312781

mob. Ineke 06 45359812 bij geen gehoor Marcel 06 270 95 571

mailadres: marcelgiesendronten@hotmail.com.

 

Aanvullende gegevens:

Bij aankomst eerst aanmelden.
Bij ontvangst en inschrijven bieden wij u een kopje koffie of thee aan.  Na inschrijving word er samen na en plek gekeken.

Er is gratis WIFI aanwezig.

Zoals u op een foto kan zien hebben wij een gezellige ruimte  gemaakt waar u even kan zitten, bv. lezen, internetten, een babbeltje maken enz enz. Een aanrecht waar afgewassen kan worden. 

Er is wat buitenspeelgoed aanwezig, zoals een skelter, fietsje enz enz. 

Er is een jeu de boules een baan op de camping aanwezig. Hier kunt u gezellig met familie of mede kampeerders een potje spelen.

Voor visliefhebbers is er in de omgeving viswater.

In het voorjaar staat de polder mooi in bloei. De verschillende tulpen maken dit geheel tot prachtige gekleurde velden.
U kunt de verschillende routes volgen die door bordjes worden aangeven langs de weg. Er zijn korte routes. Deze zijn met de fiets goed te doen. Routes zijn te vinden op internet.

Wat is er nog meer te doen? Elburg en Kampen behoren tot de Hanze steden. Lekker slenteren door leuke kleine straatje en steegjes. Even de benen laten rusten onder het genot van een hapje en/of drankje op het terras. Volop zijn er verschillende restaurants waaruit u een keuze kunt maken. Maar ook het jongere Dronten kunt u via een mooie route fietsen. 2e weekend van augustus is er een spektakel in het centrum van Dronten, Meerpaaldagen. Voor groot en oud is er van alles te doen. Onder anderen, braderie.  Walibi, op 10 kilometer.  Bataviastad Lelystad (outlet)

Internet via onze beschikbare Wifi bied uitkomst bij het zoeken wat er allemaal te doen is in de polder en omgeving.